- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić usuga: auto prevoz putnika –  Srbija – Agencija Stošić je lider u prevozu putnika auto vozilima u Srbiji. Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika auto vozilima bilo u privatne ili poslovne svrhe iza nas je ostavilo preko hiljadu zadovoljnih klijenata sa kojima i dan danas sarađujemo.

Možete preko naše agencije Stošić organizovati odlazak na rafting Tarom, skijanje na Kopaoniku, odlazak u mnogobrojne Banje Srbije. 

U poslovnom svetu takodje smo lideru u našoj branši tj. već dugi niz godina sardjujemo sa stranim kompanijama, bankama prevozom njihovih zaposlenih na kongrese, seminare, sajmove po Srbiji. Imamo cilj koji procentualno raste iz godine u godinu a to je na prvom mestu zadovoljan klijent.

Uslugu prevoza u Srbiji prilagođavamo vašim zahtevima od vrmena polaska sa odrećene lokacija, vremena putovanja i željenih pauza, odmora ili završavanja usputnih obaveza sve do vremena dolaska na željenu destinaciju. Ukoliko nemate vremena za organizaciju puta propustite nama kompletnu organizaciju, nakon našeg dugogodišnjeg iskustva vaše putovanje će biti najbolje moguće organizovano.

Uspešnu saradnju smo postigli i sa mnogim turističkim agencijama za prevoz putnika auto vozilima u turističke svrhe za obilasnke manastira u Srbiji, putovanje do planina Srbije (Zlatibor, Kopaonik, Tara, Zlatar…), obilazak i boravak u etno selima Srbije i mnogobrojna druga putovanja…