Kombi prevoz putnika

Auto prevoz putnika u Srbiji

Agencija Stošić usuga: auto prevoz putnika -  Srbija

Agencija Stošić je lider u prevozu putnika auto vozilima u Srbiji. Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika auto vozilima bilo u privatne ili poslovne svrhe iza nas je ostavilo preko hiljadu zadovoljnih klijenata sa kojima i dan danas sarađujemo.

Možete preko naše agencije Stošić organizovati odlazak na rafting Tarom, skijanje na Kopaoniku, odlazak u mnogobrojne Banje Srbije.  U poslovnom svetu takodje smo lideru u našoj branši tj. već dugi niz godina sardjujemo sa stranim kompanijama, bankama prevozom njihovih zaposlenih na kongrese, seminare, sajmove po Srbiji. Imamo cilj koji procentualno raste iz godine u godinu a to je na prvom mestu zadovoljan klijent.

Uslugu prevoza u Srbiji prilagođavamo vašim zahtevima od vrmena polaska sa odrećene lokacija, vremena putovanja i željenih pauza, odmora ili završavanja usputnih obaveza sve do vremena dolaska na željenu destinaciju. Ukoliko nemate vremena za organizaciju puta propustite nama kompletnu organizaciju, nakon našeg dugogodišnjeg iskustva vaše putovanje će biti najbolje moguće organizovano.

Uspešnu saradnju smo postigli i sa mnogim turističkim agencijama za prevoz putnika auto vozilima u turističke svrhe za obilasnke manastira u Srbiji, putovanje do planina Srbije (Zlatibor, Kopaonik, Tara, Zlatar...), obilazak i boravak u etno selima Srbije i mnogobrojna druga putovanja...

 

Vozni park za auto prevoz putnika u Srbiji:

Auto vozila naše agencije Stošić su novije generacije iz visoke biznis klase. Svaki auto poseduje klima uredjaj, udobna sedišta, cd-stereo, navigacija, standardne sisteme bezbednosti i opciono mini bar . Maksimalan broj putnika po jednom auto vozilu je četiri putnika + vozač. Potpuna bezbednos i komfor u našim vozilima su zagarantovani.

Našim automobilima upravljaju profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom u auto prevozu putnika. Svi naši vozači odlično govore engleski jezik. Pored iskustva u vožnji poštuju i vaše vreme tako da će uvek stići bezbedno i tačno na vreme.

Rezervacija auto prevoza putinika:

Rezervacuju možete izvršiti u vremenu od 00h do 24h, 7 dana u neljeni, 365 dan u godini na jedan od sledećih načina:

  • Telefonom _________________
  • E-mailom _______________
  • Preko kontakt forme na sajtu

Rezervaciju možete izvršiti 30 dana unapred.

Rezervaciju auto vozila možete izvršiti za jedan dan ili više dana po vašim potrebama. Takođe možete iznajmiti veći broj vozila.

Cena za auto prevoz putnika u Srbiji:

Cena iznajmljivanja automobila sa vozačem za putnovanje po Srbiji, isključivo zavisi od broja predjenih kilometra kao i vremena za koje se vozila iznajmljuju i broja vozila.

Dugogodišnjim radom sa ekonomskog aspekta uočili smo dosta povoljniju vožnju u odnosu na kombi vozila, jedina mana je manji broj putnika.

Posebne povoljnosti imamo za turističke agencije, kao i pravna lica, za dugoročne ugovore o prevozu putnika automobilom. Takođe povoljnosti možete ostvariti za veći broj dana kao i za veći broj vozila.

Više informacija o cenovniku auto prevoz putnika u Srbiji možete dobiti:

  • Preko telefona ________________
  • Slanjem E-maila_________________
  • Ili popunjavanjem kontakt forme na sajtu

 

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica, agencija Stošić Vam garantuje sigurnost u ugovorenom poslu kao i najpovoljnije cene na tržištu.

 

Želimo Vam srećan put i udobnu vožnju sa Agencijom Stošić.