- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Beča – Beč je glavni grad Austrije sa 1,6 miliona stanovnika i sa oko 125.000 naših državljanina sa višedecenijskim privremenim radom u Beču.

Ovaj veličanstveni grad sa bogatim kulturnim nasleđem i božanstvenom arhitekturom oduvek je privlačio turiste iz celog sveta. Bilo da živite i radite u Beču ili želite turistički da obiđete katedralu Sv. Stefan, veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer, Kärtner Strasse ili druge znamenitosti grada ugodan put i udobnu vožnju može Vam ponuditi naša agencija.

Agencija Stošić već dugi niz godina vrši profesionalne usluge kombi i auto prevoza do Beča i nazad. Za razliku od ostalih prevoznih sredstava u našoj agencije vi birate vreme polaska kao i lokaciju, trasu puta kao i mesto i vreme usputnih zadržavanja. Kombi prevoz do Beča i od Beča preko agencije Stošić vrši se iz Beograda, svih gradova u Srbiji i šire.

Vozni park za prevoz putnika do Beča:

Kombi i auto vozila u našoj agenciji su novije generacije, tehnički ispravna, klimatizovana, prijatnog i čistog enterijera sa udobnim sedištima.

Maksimalan broj putnika u putničkom kombi vozilu je osam plus vozač. Moguće je iznajmiti veći broj vozila kao i jedno vozilo na više dana.

Svi vozači u agenciji Stošić su profesionalci sa iskustvom preko deset godina. Govore engleski, ljubazni su i uvek tačni tako da svaki put sa njima je pravo uživanje.

Za veće količine prtljaga zatražite prikolicu nosivosti do 400kg.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Beča:

Rezervacija putovanja do Beča Vam je na raspolaganju 24 sata na dan, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini dovoljno je da pozovete našu agenciju u bilo koje doba dana ili da pošaljete E-mail.

Tel:________________________

E-mail: _________________________

Rezervaciju je moguće izvršiti do 30 dana ranije od planiranog puta.

Cena kombi prevoz putnika do Beča:

Agencija Stošić vrši prevoz do Beča iz različitih gradova pa cena upravo zavisi od broja kilometara pređenog puta kao i broja vozila koji se iznajmljuju.

Posebne povoljnosti dajemo stalnim korisnicima naših usuga, turističkim agencijama i svim pravnim licima sa kojima imamo sklopljen ugovor o saradnji.

Zavisnosti od vaših zahteva pozivom na Tel.:__________ ili slanjem E-maila:__________________ dobijate najbolju i najpovoljniju ponudu za ugodnju vožnju do Beča.