- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Ukoliko Vam je potrebna udobna vožnja u kombi prevozu, Agencija _______________  ima veliki izbor kombi vozila za sve vrste vaših potreba.

Kombi prevoznik ___________ nudi usluge na teritoriji Beograda, Novog Sada, Niša, Kraljeva, Kragujevca, Čačka, Subotice i svih većih gradova u Srbiji, takođe vršimo i kombi prevoz putnika do željene destinacije u inostranstvu.

Možemo za vas i vaše goste, poslovne partnere, organizovati doček putnika na aerodromu, autobuskoj stanici, železničkoj stanici i voziti ih do hotela, konferenciske sale, koncertne dvorane ili bilo koje druge željene destinacije…

Takođe uspešno sarađujemo sa mnogobrojnim turističkim agencijama u organizovanju razgledanja znamenitosti u Beogradu, u organizaciji obilaska noćnog života Beograda, mnogobrojnim izletima u ostalim gradovima Srbije, putovanjima u bilo koju destinaciju u inostranstvu.

O agenciji:

Agencija______________ je porodična kompanija, osnovana 2006. godine. Primarno poslovanje naše agencije zasniva se na pružanju usluga iz domena prevoza putnika.

Glavne osobine koje nas već dugi niz godina drže u vrhu organizacije i pružanja usuge prevoza putnika su profesionalni odnos, pouzdanost i pristupačne cene.

Kvalitetnim uslugama do današnjeg perioda smo uslužili veliki broj zadovoljnih korisnika iz zemlje i inostranstva.

Glavni cilj Agencije _________ da bude pouzdan partner u kombi prevozu putnika na željenu destinaciju. Konstantnim unapređivanjem nivoa usluga, proširivanjem voznog parka, zapošljavanjem profesionalno obučenih vozača, ulaganju na sigurnost i bezbednost kako vozila tako i naših putnika, konstatnim napredovanjem naših zaposlenih vodimo firmu ka najvišim svetskim standardima iz ove oblasti.

Pored usluge prevoza kombi vozilima specijalizovani smo i za prevoz putničkim autom biznis klase, više o ovoj delatnosti pogledajte na stranici >> prevoz putnika autom

Vozni park:

Kombi vozila naše agencije su novije generacije, 100% tehnički ispravna, pouzdana i sigurna za vožnju. Svako kombi vozilo poseduje klima uređaj i udobna sedišta.

Maksimalna broj putnika po jednom kombi vozilu je osam putnika + vozač.

Našim kombi vozilima upravljaju profesionalni vozači sa preko deset godina iskustva u kombi prevozu. Svi vozači odlično govore engleski jezik. Pored iskustva u vožnji poštuju i vaše vreme tako da će uvek stići i pre dogovorenog vremena.

Ukoliko posedujete veću količinu prtljaga možete i dodatno zatražiti prikolicu nostivosti do 400kg.

Rezervacija kombi prevoza putinika:

Rezervacuju možete izvršiti na brojeve telefona:____________________ , svaka procena i konstulatacija sa našom agencijom je besplatna.

Radno vreme agencije je 00-24 sata 7 dana u nedelji.

Kod nas možete zakazati vašu vožnju i do trideset dana unapred. Samo je potrebno da nas kontaktirate.

Možete nam prepustiti kompetnu organizaciju kombi prevoza putnika sa bilo koje adrese do željene destinacije.

Rezervaciju kombi vozila možete izvršiti za jedan dan ili više dana po vašim potrebama.

Cena kombi prevoz putnika:

Cena kombi vozila isključivo zavise od broja pređenih kilometara kao i vremena za koje se vozila iznajmljuju.

Posebne povoljnosti imamo za turističke agencije, kao i pravna lica, za dugoročne ugovore o prevozu putnika kombi vozilima.

Više informacija o cenovniku kombi prevoz putnika možete dobiti na brojevima telefoma:_______, preko naše E-mail adrese ili preko kontakt forme.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Agencija _________ Vam garantuje sigurnost u ugovorenom poslu kao i najpovoljnije cene na tržištu.

Želimo Vam srećan put i udobnu vožnju sa Agencijom Stošić