buy tastylia Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Guče
Guča je gradsko naselju u Moravičkom okrugu u blizini Čačka. Tradicionalno svake godine u avgustu u Guči se održava Dragačevski sabor trubača. U tom periodu ovaj mali grad u Srbiji poseti stotine hiljada posetilaca iz različitih delova sveta i iz cele Srbije.
Agencija Stošić svake godine organizuje prevoz putničkim kombi vozilima do Guče iz Beograda, iz Srbije i van nje. Uživajte u trubi i nemojte brinuti o prevozu, u našoj agenciji vi birate početak putovanja do Guče kao i vreme povratka.
Agencija vam stoji na raspolaganju i za sve ostale vrste prevoza bilo poslovne ili privatne prirode do Guče, Dragačeva, Ivanjice i obližnjih mesta.
Seoski turizam poslednjih par godina postaje sve više popularan. U Guče kao i u mnogim mestima u blizini Guče možete posetiti domaćinstva, etno kuće, konake i uživati u čarima seoskog turizma. Naša agencija u poslednje vreme sve više postaje deo organizacije i prevoza putnika na selo.

http://oceanadesigns.net/accessories/ Vozni park za prevoz putnika do Guče
Vozni park agencije Stošić čine vozila novije generacije. Vozila poseduju potrebnu opremu i mogu se prilagoditi svim uslovima puta. Prijatan enter i udobna sedišta. Vozila su 100% tehnički ispravna i klimatizovana.
Kapacitet putničkog kombi vozila je osam sedišta i vozač.
Vozači u agenciji Stošić poseduju dugogodišnje iskustvu u prevozu putnika kombi vozilima, govore engleski jezik, tačni su i ljubazni.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Guče
Rezervaciju kombi vozila sa vozačom na putnovanje do Guče možete obaviti na broj telefona ____________ slanjem E-maila na adrsu _________________  kao i preko kontakt forme na sajtu.
Rezervaciju možete izvršiti do 30 dana unapred.
Radno vreme agencije je od 00 do 24h, 7dana u nedelji.
Možete izvršiti rezervaciju više vozila kao i na veći broj dana.
Ukoliko planirate veći prtljak prilikom rezervacije zatražite prikolicu. Prikolica je kapaciteta do 400kg.

Cena kombi prevoz putnika do Guče
Cene putničkog kombi prevoza variraju u zavisnosti od udaljenosti vašeg mesta do Guče, kao i broja vozila koje angažujete, kao i broj dana za koje iznajmljujete kombi vozilo sa vozačem. Cene su niže za veći broj dana kao i ukoliko iznajmite više vozila.
Posebne povoljnosti dajemo turističkim agencijama, organizatorima, pravnim licima i našim vernim korisnicima.
Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.
Lep provod u Guči i srećan put želi Vam agencija Stošić.