- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Leskovca – Leskovac je grad na jugu Srbije, posle Niša najveći u tom delu Srbije.

Ukoliko putujete do Leskovca na poslovan skup, manifestaciju, privatno ili na neki drugi događaj agencija Vam nudi svoje usluge prevoza putnika kombi vozilima.

Naša agencija je dugi niz godina lider u ovoj branši i realizovala je preko 1000 prevoza do Leskovca.

Putovanje možete započeti iz Beograda ili iz bilo kog grada u Srbiji, veliki broj klijenata preko nas se prevezlo iz raznih gradova u inostranstvu.

Usluge koje možete zatražiti u našoj agenciji:

Prevoz putnika do Leskovca iz Beograda

Prevoz putnika do iz svih gradova u Srbiji

Prevoz putnika do Leskovca iz inostranstva

Prevoz putnika do Leskovca na sajmove, koncerte, manifestacije (Karneval Leskovac, Leskovačko leto, Dani vina u Vlasitoncu…)

Kombi prevoz putnika na Roštiljijadu u Lekovcu (Roštiljijada se tradicionalno svake godine održava u Leskovcu zahvaljujući kojoj je Leskovac postao poznat grad.

Roštiljijada traje 7 dana i za to vreme Leskovac primi preko 200.000 gostiju iz različitih gradova u Srbiji i van nje.)

Vozni park za prevoz putnika do Leskovca:

Prevoz putnika do Leskovca se obavlja putničkim kombi vozilima novije generacije. Vozila su izuzetno udobna, kvalitetna i pouzdana.

Kapacitet kombi vozila je osam putnika plus vozač. Za potrebe većeg broja putnika možete iznajmiti veći broj vozila kao i automobila. Vozila sa vozačem se mogu iznajmiti na više dana.

Vozači koji upravljaju kombi vozilima su ljubazni, poštuju dogovoreno vreme i poseduju preko deset godina iskustva u prevozu putničkim kombi vozilima.

Za potrebe prevoza stranaca naši vozači govore engleski jezik mogu sačekati vaše inostrane partnere na aerodromu u prevesti ih do Leskovca.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Leskovca:

Rezervacija putničkog kombi vozila sa vozačem vrši se na broj telefona:__________, slanjem upita na E-mail adresu ____________________ ili popunjavanjem kontakt forme na sajtu.

Nakon prijema elektronskog upita ljubazan tim agencije Stošić potvrdiće Vam rezervaciju.

Radno vreme agencije je 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Rezervaciju možete izvršiti do 30 dana unapred.

Prilikom rezervacije molim da napomenete sve vaše zahteve u vezi organizacije putovanja, od vremena polaska, uslutnih obilaska, do vremena povratka iz Leskovca.

Možete iznajmiti veći broj vozila kao i vozila na više dana.

Cena kombi prevoz putnika do Leskovca

Cene za uslugu prevoza putnika kombi vozilima sa vozačem zavisi od broja kilometara od koga započinje putovanje do Leskovca, broja vozila kao i broja dana za koje se vozilo rezerviše.

Posebne povoljnosti dajemo turističkim agencijama, našim vernim korisnicima, organizatorima manifestacijama, kao i svim pravnim licima koji su raspoloženi za saradnju.

Agencija Stošić Vam želi bezbednu vožnju i ugodan boravak u Lekovcu.