- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši usugu: kombi prevoz putnika Novi Sad – U srcu Vojvodine, na granici Bačke i Srema nalazi se grad sa mnogobrojnim dešavanjima i velikim šarmom Novi Sad.

Naša agencija vam predstavlja profesionalnu usluga transfera putničkim kombi vozilima na mnogobrojne manifestacije u Novom Sadu kao što su “Exit” – međunarodni muzički festival koji se svake godine u julu održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, Međunarodni festival uličnih svirača, Sterijino pozorje, Novosadski Jazz festival, Zmajeve dečije igre, Cinema city – festival filma I novih medija i druge.

Pored transporta na manifestacije u Novom Sadu naša agenija vam može organizovati izlete na poznata izletišta u okolini Novog Sada.

Provedite vikend ili odmor sa svojom porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima sa ugodnim transportom putničkim kombi vozilima na Fruškoj Gori – Nacionalnom parku sa 16 pravoslavnih manastira I 14 jezera, Sremskim Karlovcima, Petrovaradinsko-koviljskom ritu ili obiđite Novi Sad i upoznajte njegovu kulturu.

Vozni park za prevoz putnika do Novog Sada:

Transport putničkim kombi vozilima u agenciji Stošić objavlja se vozilima novije generacije, tehnički ispravnim vozilima sa čistim i prijatnim enterijerom.

Sva vozila su klimatizovana i poseduju udobna sedišta.

Vozila su kapaciteta osam sedišta + vozač. Ukoliko imate potrebe za većim brojem vozila možete iznajmiti veći broj vozila. Takođe se vozila mogu iznajmiti na više dana.

Ukoliko imate veću količinu prtljaga zatražite prikolicu nosivosti do 400kg.

Vozilima upravljaju vozači sa dugogodišnjim iskustvom u transportu putničkim kombi vozilima, govore engleski jezik, ljubazni su i poštuju vaše vreme.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Novog Sada:

Rezervacija se može vršiti direktno preko naših brojeva telefona, preko elektronske pošte ili kontakt fomre na našem sajtu (kliknite ovde)

Tel:_______________________

E-mail: ______________________

Rezervacije je moguće uraditi 30 dana unapred. Radno vreme agencije je 00-24h, 7dana u nedelji. Rezervacija vremena transporta do Novog Sada može se izvršiti u bilo koje doba dana i noći.

Cena kombi prevoz putnika do Novog Sada:

Cenovnik usluge transporta putničkim kombi vozilima zavisi od udaljenosti polazne tačke do Novog Sada. Agencija vrši prevoz iz svih gradova u Srbiji i iz velikog broja gradova u inostranstvu.

Posebne pogodnosti dajemo na iznajmljivanje većeg broja vozila, kao i iznajmljivanje na više dana. Povoljnosti mogu ostvariti i turističke agencije, pravna lica kao i organizacije.

Agencije od svog osnivanja dugi niz godina vrši prevoz putnika do i od Novog Sada.

Svim našim korisnicima zahvaljujemo na ukazanom poverenju i želimo im srećan put i ugodan boravak u Novom Sadu.