- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika – Ohrid. Ohrid je grad koji se nalazi na obali Ohridskog jezera u jugozapadnom delu Makedonije.

Jedan od najlepših gradova u Makedoniji predstavlja turističku atrakciju zbog svojih prirodnih lepota i istoriskih vrednosti.

Agencija već dugi niz godina uspešno organizuje putovanja do Ohrida svojim putničkim kombi vozilima. Bilo da posećujete Ohrid turistički ili sa poslovnim partnerima organizujuete poslovni skupi ili pristutvujete konferenciji, bilo da putujete zbog koncerta, festivala agencija vam stoji na raspolaganju 00-24h, 7dana u nedelji, 365 dana u godini.

Sve naše ture do Ohrida su prilagođene vašim zahtevima u pogledu vremena početka puta, usputnih stajališta i zadržavanja do željene lokacije u Ohridu. Povratak iz Ohrida se takođe prilagođava vašim potrebama i zahtevima.

Vozni park za prevoz putnika do Ohrida:

Putnička kombi vozila u agenciji Stošić su novije generacije maksimalnog kapaciteta 1+8 putnika. Vozila su klimatizovana sa udobnim sedištima u koja se mogu smestiti osam putnika i prtljag. Za veće količine prtljaga može se zatražiti prikolica.

Sva vozila su tehnički ispravna sa dosta dodatne opreme, tako da se prilagođavaju svim uslovima puta. Posebno se vodi računa o higijeni u svim vozilima.

Prilikom iznajmljivanja kombi vozila za putovanje do Ohrida susrećete se sa ljubaznim vozačem koje iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika kombi vozilima. Za potrebe prevoza putnika iz inostranstva naši vozači govore engleski jezik.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Ohrida:

Možete nas kontaktirate na broj telefona: _____________________ svaka konsultacija je besplatna i nije obavezujuća.

Rezervaciju možete i izvršiti elektronskim putem preko kontakt forme na sajtu, ili slanjem E-maila na adresu ________________________ , nakon prijema upita ljubazno osoblje iz naše agencije će vas kontaktirati za potvrdu rezervacije i dogovor oko detalja puta.

Rezervaciju možete izvršiti do 30dana unapred, u vremenu od 00 do 24h svakog dana u nedelji i vikendom i praznicima. Vreme puta odlučujete sami u bilo koje doba dana.

Rezervacija se može ostvariti za veći broj vozila ili za više dana!

Cena kombi prevoz putnika do Ohrida:

Agencija vrši prevoz do Ohrida iz Beograda, svih gradova u Srbiji i iz inostranstva. Cenovnik naših usluga se odrežuje na osnovu udaljenosti vašeg početka putovanja do Ohrida. U svakom trenutku u našoj agenciji možete besplatno zatražiti tačnu cenu vašeg putovanja.

Popusti i akcije za prevoz do Ohrida:

Popuste mogu ostvariti naši verni klijenti, pravna lica, turističke agencije, organizatori dešavanja u Ohridu.

Na našem sajtu možete pratiti akcije koje se često daju prilikom održavanja koncerta i u turističkoj sezoni.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica

Prijatan boravak u srećan put do Ohrida želi Vam  agencija Stošić!