- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Manastir Ostrog se nalazi u mestu Bjelopavlićima u blizini Nikšića u Crnoj Gori. Smešten u skoro vertikalnoj litici na planini Ostroška greda, posvećen je Vavedenju Presvete Bogorodice. 

Agencija Stošić dugi niz godina profesionalno se bavi prevozom putnika putničkim kombi vozilima do manastira Ostrog iz Beograda i svih gradova u Srbiji i inostranstvu.

Usluga prevoza do manastira Ostrog prilagođeva se vašim zahtevima puta, od vremena polasko do usputnog zadržavanja kao i vremena povratka na željenu destinaciju.

Agencija Stošić je samostalno kao i sa mnogobrojnim turističkim organizacijama organizovala preko hiljadu putovanja do manastira Ostrog.

U sklopu putovanja do manastira Ostog moguće su posete i drugih manastira kao što su manastir Morača, manastir Dajbabe, manastir Mileševo kao i turistički obilazak usputnih gradova.

Vozni park za prevoz putnika do Ostroga:

Vozila predviđena za put do Manastira Ostrog su novije generacije, 100% tehnički ispravna, uvek prilagođena uslovima putovanja. Enterijer vozila je prijatan sa udobnim sedištima i visokim akcentom na higijenu. Sva vozila su klimatizovana.

Kapacitet vozila je osam putnika plus vozač.

Vozači koji vam stoje na raspolaganju su profesionalci u svom poslu, poseduju dugogodišnje iskustvu u prevozu putničkim kombi vozilima, govore engleski jezik, uvek su ljubazni i poštuju vaše vreme.

Rezervacije kombi vozila za prevoz do Ostroga:

Rezervacije možete izvršiti preko telefona.

Tel._________________

Ili popunjavanjem kontakt forme na sajtu kao i slanjem E-maila na osnovu koga će vas u najkrećem roku ljubazno osoblje iz agencije pozvati da potvrdi rezervaciju.

E-mail____________
Radno vreme agencije je 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Rezervaciju možete izvršiti za termine polaska i dolaska koje vama odgovaraju.
Ukoliko posedujete veći prtljak molimo prilikom rezervacije da napomenete.

Cena kombi prevoz putnika Beograd:

Cenovnik se formira na osnovu broja kilometara od početne tačke putovanja do Ostroga.

Posebne povoljnosti dajemo prilikom iznajmljivanja većeg broja vozila kao i vozila na više dana, našim vernim klijentima kao i turističkim agencijama, organizacijama i drugim pravnim licima.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.