Manastir Ostrog se nalazi u mestu Bjelopavlićima u blizini Nikšića u Crnoj Gori. Smešten u skoro vertikalnoj litici na planini Ostroška greda, posvećen je Vavedenju Presvete Bogorodice.  Agencija Stošić dugi niz godina profesionalno se bavi prevozom putnika putničkim kombi vozilima do manastira Ostrog iz Beograda i svih gradova u Srbiji i inostranstvu.
Usluga prevoza do manastira Ostrog prilagođeva se vašim zahtevima puta, od vremena polasko do usputnog zadržavanja kao i vremena povratka na željenu destinaciju.
Agencija Stošić je samostalno kao i sa mnogobrojnim turističkim organizacijama organizovala preko hiljadu putovanja do manastira Ostrog.
U sklopu putovanja do manastira Ostog moguće su posete i drugih manastira kao što su manastir Morača, manastir Dajbabe, manastir Mileševo kao i turistički obilazak usputnih gradova.

Vozni park za prevoz putnika do Ostroga:
Vozila predviđena za put do Manastira Ostrog su novije generacije, 100% tehnički ispravna, uvek prilagođena uslovima putovanja. Enterijer vozila je prijatan sa udobnim sedištima i visokim akcentom na higijenu. Sva vozila su klimatizovana.
Kapacitet vozila je osam putnika plus vozač.
Vozači koji vam stoje na raspolaganju su profesionalci u svom poslu, poseduju dugogodišnje iskustvu u prevozu putničkim kombi vozilima, govore engleski jezik, uvek su ljubazni i poštuju vaše vreme.

Rezervacije kombi vozila za prevoz do Ostroga:

Rezervacije možete izvršiti preko telefona.
Tel._________________
Ili popunjavanjem kontakt forme na sajtu kao i slanjem E-maila na osnovu koga će vas u najkrećem roku ljubazno osoblje iz agencije pozvati da potvrdi rezervaciju.
E-mail____________
Radno vreme agencije je 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Rezervaciju možete izvršiti za termine polaska i dolaska koje vama odgovaraju.
Ukoliko posedujete veći prtljak molimo prilikom rezervacije da napomenete.

Cena kombi prevoz putnika Beograd:
Cenovnik se formira na osnovu broja kilometara od početne tačke putovanja do Ostroga.
Posebne povoljnosti dajemo prilikom iznajmljivanja većeg broja vozila kao i vozila na više dana, našim vernim klijentima kao i turističkim agencijama, organizacijama i drugim pravnim licima.
Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.