- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošič vrši uslugu: kombi prevoz putnika Zrenjanin – Put vas dovodi do najvećeg grada srpskog dela Banata do Zrenjanina. Bilo da je u pitanju poslovni skup ili poseta prijateljima, familiji preko agencije Stošić možete iznajmiti kombi ili auto vozilo sa vozačem za udoban transport do Zrenjanina.

Iznajmljivanjem putničkih kombi vozila možete posetiti mnoge manifestacije koje se održavaju u Zrenjaninu kao što su „Dani piva“, Međunarodni bijenale akvarela, Festival pozorišta Vojvodine, Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP“, Etno-festival „Žetelačke svečanosti“, Međunarodni festival folklora „Lala“, Međunarodni festival svadbenih običaja i festival svirača na arhaičnim instrumentima, Etno – festival „Banatske vredne ruke“, Etno – festival „Banatske vredne ruke“, „Dani Uroša Predića“ i drugi.

Vozni park za prevoz putnika do Zrenjanina:

Putnička kombi vozila u agenciji Stošić su novije generacije, sa svom potrebnom opremom za sigurnu i bezbednu vožnju, tehnički ispravna, prijatnog i čistog enterijera, klimatizovana sa udobnim sedištem.

Osam putnika je maksimalna broj za prevoz do Zrenjanina u jednom putničkom kombi vozilu. Za veći broj putnika možete iznajmiti veći broj kombi vozila koja naša agencija poseduje.

Profesionalni vozači sa preko deset godina iskustva u prevozu putničkim kombi vozilima garantuju Vam sigurnu i udobnu vožnju do Zrenjanina. Vozači govore engleski jezik, ljubazni su i tačni tako da će ispoštovati vaše vreme početka puta.

Vozila možete iznajmiti na više dana. Po potrebi za veću količinu prtljaga posedujemo i prikolicu nosivosti do 400kg.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Zrenjanina:

Rezervaciju možete izvršiti iz bilo kog grada u Srbiji ili u inostranstvu pozivom na naš telefona preko kontakt forme na sajtu ili slanjem E-maila.

Tel.____________________

E-mail:__________________

Radno vreme agencije je 00-24h, 7dana u nedelji. Vožnja se može zakazati u bilo koje doba dana ili noći do 30 dana u napred.

Cena kombi prevoz putnika do Zrenjanina:

Cena iznajmljivanja putničkog kombi vozila sa profesionalnim vozačem do Zrenjanina zavisi od mesta polazaka tj. koliko je kilometara udaljen od Zrenjanina, zavisi i od broja dana za koje se kombi vozilo iznajmljuje kao i broja vozila koja se rezervišu.

Posebne povoljnosti dajemo turističkim agencijama, organizatorima manifestacijama, kao i svim pravnim licima koji su raspoloženi za saradnju. Nismo zaboravili ni verne korisnike naših usuga za koje uvek pripremamo povoljnosti, akcije i iznenađenja.

Agencija Stošić Vam želi bezbednu vožnju i ugodan boravak u Zrenjaninu.