- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika u inostranstvo – Putovanje u inostranstvo može da bude naporno, neprijatno. često smo i sami bili svedoci loših i zamornih putovanja. Ne morate više da trpite loša sedišta, zagušljive i bučne kombije, nervozne saputnike.

Agencija Stošić Vam nudi udobnu i bezbednu vožnju u putničkim kombi vozilima na bilo koju lokaciju u inostranstvu.

O agenciji:

Agencija Stošić dugi niz godina profesionalno se bavi kombi prevozom putnika u inostranstvo i postala je najveći lideri u delatnosti prevoza putnika u inostranstvo.

Bilo koja destinacija sa nama je dostižna, vožnja do nje je ugodna i prijatna sa neverovatnom cenom koja je najbolja na tržištu.

Možete nas angažovati za poslovni put, odlazak na koncerte, prevoz vašeg benda na evropsku turneju, odlazak na brojne sportske dogadjaje, na planinarnje, letovanje… Dugogodišnje iskustvo iza nas je ostavilo na hiljade zadovoljnih korisnika naših usluga.

Vozni park:

Dok putujete sa nama, možete se opustiti u bezbednoj vožnji udobnim klimatizovanim kombi i auto vozilima. Naša kombi i auto vozila za prevoz putnika su novije generacije, opremljenja svom opremom više biznis klase.

U kombi vozilu može udobno da se smesti do osam putnika i vozač, dok u auto prevozu do četiri putnika i vozač. Ukoliko imate više prtljaga opciono mozete iznajmiti prikolicu.

Naši vozaci su dugogodišnji profesionalci u kombi i auto prevozu putnika u inostranstvu. Ukoliko poslovno putujete u inostranstvo možete tokom vožnje obavljati sve vaše obaveze u udobnim sedištima naših kombi vozila. Pauze, mesta za ručak, kafu takodje vi birate. Ukoliko prvi put putujete ka nekoj odredjenoj destinaciji, od naših vozača mozete dobiti proverenu preporuku bilo da se radi o hotelima, restoranima ili bilo kojim drugim vama potrebnim informacijama.

Rezervacija kombi prevoza putinika – inostranstvo:

Možete nas angažovati bilo kada 00:24h/7dana u nedelji, kao i praznicima. Tu smo uvek za vas, samo nas kontaktirajte na nas broj telefona________________ i dobićete najbolje cene za kombi prevoz putnika ka bilo kojoj destinaciji u inostranstvu.

Cena kombi prevoz putnika inostranstvo:

Cena kombi prevoza putnika u inostranstvu zavisi od broja predjenih kilometara, naravno zavisi na koji period uzimate kombi za prevoz putnika tj. na koliko dana.

Posebne uslove dajemo svim korisnicima koji iznajme kombi prevoz na duži period. Takvu dugogodišnju saradnju imamo sa mnogim  privatnim preduzećima i kompanijama.

Više informacija o cenovniku kombi prevoz putnika možete dobiti na našim brojevima telefona:______________, preko naše E-mail adrese ili preko kontakt forme na sajtu.