http://crystalpalacemuseum.org.uk/history Agencija Stošić usluga: kombi prevoz putnika do Kopaonika
Najveći planinski masiv u Srbiji sa najlepšim skijaškim centrom na visini od 1.650 – 2017m naziva se Kopaonik. Kopaonik već dugi niz godina važi za razvijen turistički centar u Srbiji. Pored zimskih aktivnosti na Kopaniku sve više turista ovu planinu poseti i leti. Bilo da putujete do Kopanika leti ili zimi na proleće ili jesen agencija Stošić će vaše putovanje učiniti udobnim i prijatnim.
Agencija Stošić koja posluje dugi niz godina može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su se baš preko nas prevezli do Kopaonika. Želite da putujete do Kopanika u vreme kada nema autobus na raspolaganju, želite na putu do Kopanika pogledate druga mesta u srcu Šumadije, želite da se vaši poslovni klijenti pridruže vama na skijanju a da vi odmor ne prekinite onda je pravi razlog da angažujete naše vozače. Putovanje sa društvom u udobnim kombi vozilima će vaš užitak na planini upotpuniti.
Dugi niz godina uspešno sarađujemo sa mnogom turističkim agencijama kao i organizatorima mnogobrojnih koferencija na Kopaoniku. Možete preputiti našoj agenciji vaše goste kojima treba pomoć na aerodromu i prijatna vožnja do Kopaonika.
Vozni park za kombi prevoz putnika do Kopaonika
Kombi vozila u agenciji Stošić poseduju osam sedišta + vožač, novije su generacije, tehnički ispravna, čistog i prijatnog enterijera, klimatizovana sa udobnim sedištima.
Vozači koji upravljaju ovim vozilima imaju dugogodišnje iskustvo baš u upravljanju putničkim kombi vozilima, govore engleski, ljubazni su, precizni i tačni.
Za veću količinu prtljaga možete dodatno zatražiti prikolicu nosivosti do 400kg.

buy Lyrica in ireland Rezervacija kombi prevoza putinika do Kopaonika.
Rezervaciju možete izvršiti na Tel.: ______________________
Preko E-mail:_________________________ ili kontakt forme na sajtu. Prijemom vaše E-mail rezervacije ljubazno osoblje agencije Stošić će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku za potvrdu rezervacije i detalje oko puta.
Radno vreme agencije Stošić je 00-24h, 7dana u nedelji.
Vožnju je moguće rezervisati u bilo koje doba dana. Takođe je moguće rezervisati veći broj kombi vozila za putovanje do Kopaonika.

Cena kombi prevoz putnika do Kopaonika:
Cenovnik iznajmljivanja putničkog kombi vozila do Kopaonika se izgrađuje u zavisnosti od broja kilometara polazne tačke putovanja do Kopanika. Agencija Stošić vrši prevoz iz bilog kog gradu u Srbiji ili iz inostranstva do Kopaonika.
Posebne povoljnosti imaju naši stalni korisnici naših usluga, kao i turističke agencije i pravna lica koja imaju stalne potrebe za organizovanjem i prevozom putnika do Kopaonika.
Plaćanje je moguće obaviti u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.
Agencija Vam želi prijatnu vožnju i ugodan odmor na Kopaoniku jednoj od najlepših planina u Srbiji.