- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika –  Zlatibor – Zlatibor  je planina koja se nalazi u srcu Srbije na 1000m nadmorske visine sa kontinentalnom klimom predstavlja pravu vazdušnu banju. Zlatibor predstavlja jednu od najatraktivnih turističkih destinacija u Srbiji.

Bilo da na Zlatibor putujete zbog planinskog odmarališta ili klimatskog lečilišta ne dozvolite da putovanje do Zlatibora upropasti vaš idealni odmor.

Agencija ______________ za prevoz putnika kombi i auto vozilima vrši najpovoljniji transfer sa bilo koje destinacije do Zlatibora.

Ukoliko želite da putujete do Zlatibora na odmor sa porodicom, ukoliko želite da sa prijatljima putujete do Zlatibora a vaši prijatelji žive na različitnim destinacija svi sa ciljem da krenu putovanje sa sopstvene lokacije, ukoliko želite da poslovne partnere sačekate na aerodromu i udobno prevezete do Zlatibora, ukoliko vaša firma organizuje konferenciski skup na Zlatiboru na pravom ste mestu jer agencija _________________ vam rado i u svakom trenutku može izaći u susret i udobno vas prevesti do Zlatibora

Vozni park za prevoz putnika do Zlatibora:

Sva naša vozila za prevoz putnika do Zlatibora poseduju klima uređaje, udobna podesiva sedišta i novije su generacije. Putnički kombi može da primi do 8 putnika pored vozača. Poseban akcenat u našoj firmi se daje na bezbednost vozila. Vozila su tehnički ispravna.

Cilj naše agencije je da pratimo trendove i da uvek usavršavamo naš vozni park modernijim i vozilima sa više opreme kako bi vaše putovanje učinili što udobnijim i sigurnijim.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Zlatibora:

Kombi prevoz putnika do Zlatibora možete rezervisati sa bilo koje destinacije. Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete E-mail:
_____________________________________________________________________________

Zakazivanje vožnje je moguće 30 dana ranije.

Radno vreme agencije je 00-24h 7dana u nedelji.  Svaka procena prevoza je besplatna.

Cena kombi prevoz putnika Zlatibor:

Cena prevoza putničkim kombi vozilima zavisi od vaše destinacije tj. koliko je ona udaljena od Zlatibora. Naša agencija organizuje prevoze sa željene destincaije bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu mi ćemo sve učiniti da do Zlatibora stignete u željeno vreme najlakšim i najbržim putem.

Pozovite nas još danas i učinite vaš odmor na Zlatiboru nezaboravnim.