- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić pored bezbedne i sigurne vožnje, ljubaznog osoblja i iskustnog tima u svim organizacijama prevoza putnika nudi Vam i najpovoljnije cene na tržištu.

U vreme krize i poremećaja na tržištu naftnih derivata u poslednjoj godinu dana agenciju Stošić ništa nije sprečilo da svojim klijentima obezbedi najpovoljne cene na tržištu uz zadržavanje kvalitetne usluge.

Faktori koju utiču na iznos cene vašeg kombi prevoza zavise od u najvećoj meri od broja kilometara koji se pređu od tačke na kojoj kreće vaše putovanje do željene destinacije.

Agencija Stošić vrši besplatnu procenu vašeg putovanja. Možete nas kontaktirati 24h 7dana u nedelji na brojevete telefona ili putem E-mail-a:

Cena auto vozila do četiri putnika, isključivo zavisi od broja predjenih kilometra kao i vremena za koje se vozila iznajmljuju.

Dugogodišnjim radom sa ekonomskog aspekta uočili smo dosta povoljniju vožnju u odnosu na kombi vozila, jedina mana je manji broj putnika.

Posebne povoljnosti imamo za turističke agencije, kao i pravna lica, za dugoročne ugovore o prevozu putnika automobilom.

Više informacija o cenovniku auto prevoz putnika možete dobiti na brojevima telefona:____________________, preko naše E-mail adrese ili preko kontakt forme.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica, agencija Stošić Vam garantuje sigurnost u ugovorenom poslu kao i najpovoljnije cene na tržištu.

 

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Prednosti našeg cenovnika za kombi prevoz putnika u odnosu na druga prevozna sredstva.

 

Kombi prevoz putnika u odnosu na autobus?

Kombi prevozem zaobilazite neljubazne vozače, gužvu, stajalište gde vama ne odgovara, duga i dosadna putovanja, umesto toga dobijate udobna klimatizovana kombi vozilo sa društvom koje vi želite ili samostalno putovanje, stajališta gde vama odgovara, polazak sa mesta koje vama odgovara i dolazak na željenu lokaciju u vremenu koje vama odgovara. Ukoliko želite posle krećeg zadržavanja da se vratite na početnu destinaciju i za tu uslugu vam možemo izaći u susret.

 

Kombi prevoz putnika u odnosu na voz?

Brzina putovanja, kašnjenje voza, gužva, zagušljivi prostori su daleko veći nedostaci od jedine činjenice da kroz voz možete prošetati. Sa kombi prevozem ukoliko imate potrebu prošetati to nije problem jer i sa tom šetnjom ćemo sigurno stići pre voza.

Kombi prevoz putnika u odnosu na taxi?

Moramo priznati da isti kvalitet možete dobiti i u taxiju što se tiče udobnosti i klimatizacije ali sa cenom ne može da se poredi. Preko prevoza putničkim kombijem dobijate daleko povoljnije cene. Ono što je bilo nezamislivo za taxijem možete ostvatiti sa prevozom u putničkom kombiju kao što je put do Beča, Atine, Budimpešte, Kopaonika, Ohrida…

 

Kombi prevoz putnika u odnosu na avion?

Avio je udoban kao i mi ali možda se plašite aviona, možda na putu do željene destinacije želite svratiti na neko mesto, želite vreme polaska koje vama odgovara, želite povoljniju uslugu onda se obratite Agenciji Stošić koja će sa zadovoljstvom Vam izaći u susret.

 

Pozovite nas još danas i zakažite najpovoljniju uslugu prevoza do željene destinacije. Radno vreme agencije je 00-24h 7dana u nedelji. Zakazivanje se vrši do mesec dana unapred.