- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši usluga: kombi prevoz putnika –  Beograd – Ukoliko imate potrebu za kombi prevozom putnika po Beogradu, na pravom ste putu da odaberete najprofesionalniju agenciju Stošić.

Bilo da izaberete kombi ili auto prevoz putnika po Beogradu vožnja često ume da bude naporna zbog gradskih gužvi, velikog broja vozila u vreme špica, uskih ulica ali sa našom agencijom Stošić specijalizovanom za kombi prevoz putnika  Beograd, voznja predstavlja pravo uživanje za vas i vaše goste, poslovne partnere.

Našu uslugu prilagođavamo vašim zahtevima u pogledu vremena polaska sa date lokacija, vremena dolaska na željenu lokaciju kao i sve druge zahteve.

Prepustite nama bilo kakvu organizaciju prevoza po Beogradu i učinite sebi i vašim saputnicima ugodnu vožnju.

Agencija Stošić već dugi niz godina profesionalno se bavi kombi prevozom, tako da smo postali lideri u kombi i auto prevozu putnika u Beogradu.

Nama možete prepustiti kompletnu organizaciju kombi prevoza putnika u Beogradu. Naše dugogodišnje iskustvo i opstanak na tržistu dugi niz godina su naše najbolje reference to potvrđuju i naši dugogodišnji saradnici i stalni putnici koji iznova sa nama organizuju nova putovanja za svoje goste u Beogradu.

Sarađujemo sa velikim brojem turističkih agencija, privatnih i državnih firmi sa ambasadama i svaki put sa zadovoljstvom dočekamo njihove goste i bezbedno ih dovezemo na bilo koju lokaciju u Beogradu.

Vozni park za prevoz putnika u Beogradu:

U našem voznom parku imamo veliki broj putničkih kombi vozila kao i automobila novije generacije biznis klase, svaki kombi moze da primi 8 putnika i od opreme poseduje klima uredjaj, udobna podesiva sedišta, cd+stereo ozvučenje, navigaciju, opciono i mini bar.

Naša kombi vozila su izuzetno čista i 100% tehnički ispravna, i svakog trenutka nastojimo da obnovimo vozni park.

Svi naši vozači su profesionalci u svom poslu i odlično govore egleski jezik. Takodje imaju dugogodišnje iskustvo u kombi prevozu putnika u Beogradu.

Rezervacija kombi prevoza putinika:

Kod nas možete iznajmiti Kombi za prevoz putnika u bilo kom trenutku, bez prethodnog zakazivanja vožnje.

Takodje možete zakazati vožnju i do mesec dana unapred, samo je potrebno da nas kontaktirate. Mi smo tu za vas 24h/7 dana u nedelji kao i  praznicima.
Tel:
E-mail:
Cena kombi prevoz putnika Beograd:

Cena kombi prevoz putnika u Beogradu vozila isključivo zavisi od broja predjenih kilometra kao i vremena za koje se vozila iznajmljuju.

Posebne povoljnosti imamo za turističke agencije, kao i pravna lica, za dugoročne ugovore o prevozu putnika kombi vozilima.

Više informacija o cenovniku kombi prevoz putnika možete dobiti na brojevima telefoma:_________________, preko naše E-mail adrese ili preko kontakt forme.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Agencija Stošić Vam garantuje sigurnost u ugovorenom poslu kao i najpovoljnije cene na tržištu.