- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do aerodroma – Aerodrom Nikola Tesla se nalazi na 18km od Beograda. Ukoliko vam je potreban prevoz za vas ili vaše putnike sa ili od aerodoma na pravom ste mestu!  Već dugi niz godina se bavimo   profesionalno prevozom  putnika kombi i auto vozilima.

Transfer do aerodroma može se izvršiti sa bilo koje adrese u Srbiji ili van nje, samo je potrebno da nas nazovete jedan dan ranije i zakažete vašu vožnju. Moguća je organizacija dočeka vaših gostiju, poslovnih partnera i  transfera do željene adrese kao i pomoć prilikom snalaženja na aerodromu.

Agencija pored aerodroma Nikola Tesla u Beogradu vrši prevoz putnika i sa drugih aerodroma u inostranstvu.

Veliki broj naših transfera izvrišili smo na relaciji aerodrom u Budimpešti do Beograda. Aerodrom u Budimpešti je do Beograda udaljen oko 380km.

Vozni park za prevoz putnika do aerodroma

Vozni park naše agencije Stošić čine kombi i auto vozila srednje biznis klase novije generacije. Sva vozila su pre svega bezbedna, tehnički ispravna, klimatizovana sa udobnim sedištima i besprekorno čista.

Maksimalni broj putnika po jednom kombiju je 8 putnika plus vozač. Ukoliko vam je potreban veći broj mesta možete iznajmiti i veći broj vozila ili minibus.

Vozači u našoj agenciji su profesionalci sa preko 12 godina iskustva u transferu putnika kombi vozilima.

Pored iskustva u vožnji odlično se služe engleskim jezikom, tačni su i poštuju vaše vreme pogotovo kad je u pitanju vaš let ili doček putnika.

Rezervacija kombi prevoza putinika do aerodroma:

Vreme poletanja ili sletanja vašeg leta (aviona) proveravamo najmanje četiri sata pre vaše zakazane vožnje. 

Rezervacija se može izvršiti  00-24h/ 7 dana u nedelji za bilo koji termin u toku sledećeg dana.

Zakazivanje se može izvršiti i do 30 dana unapred stim da se mora potvrditi 24h ranije. Rezervišite vaš prevoz na brojeve telefona ili preko kontakt forme na našem sajtu.

Tel__________________   E-mail ________________________

Cena kombi prevoz putnika do aerodroma:

Cene zavise od par faktora a to su: Predjeni broj kilometra do aerodroma, broj dana za koji vam je potreban kombi prevoz do i sa aerodroma, da li se uzima putnički, kombi vozilo ili minibus. Svaka procena je besplatna i ne zahteva nikakvu obavezu.

Posebne povoljnosti daje agencijama koje organizuju kolektivna prisustva događajima. Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini, preko računa ili svim vrstama platne kartice.

Posebne povoljnosti takođe pružamo agencijama ili pravnim licima uz dugoročni ugovor.