- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić usluga: kombi prevoz putnika do Arene – Beogradska Arena se nalazi na Novom Beogradu i prestavlja mesto za održavanje mnogobrojnih sportskih, kulturnih, zabavnih događaja, mnogobrojnih manifestacija, sajmova, izložbi.

Kapacitet Arene je od 18.000 do 25.000 gledalaca. Zbog interesantnog i popularnog sadržaja u Arenu su skoro uvek sva mesta popunjena. Veliki broj gledalaca želi da na dugoočekivani dogođaj dođe organizovanim prevozom, koji će biti organizovan i završetkom događaja. 

Agencija ______________ baš zbog velikog interesovanja je uvela uslugu prevoz kombi ili auto vozilima do Beogradske Arene.

Transfer do Beogradske Arene možete izvršiti sa bilo koje adrese u Beogradi iz bilo kog grada u Srbiji ili iz inostranstva.  Moguće je organizacija većeg broja putnika za transfer do Beogradske Arene.

Vozni park za prevoz putnika do Beogradske Arene:

Vozni park agencije Stošić čine kombi i auto vozila novije generacije. Sva vozila su pre svega bezbedna tj. 100% tehnički ispravna, klimatizovana sa udobnim sedištima i čistim enterijerom.

Maksimalni broj putnika po jednom kombi vozilu je 8 plus vozač. Ukoliko vam je potreban veći broj mesta možete iznajmiti i veći broj vozila.

Vozači u našoj agenciji su profesionalci sa preko 10 godina iskustva u transferu putnika kombi vozilima. Pored iskustva u vožnji služe se engleskim jezikom, tačni su i poštuju vaše vreme.

Rezervacija kombi prevoza putinika:

Rezervacija se može izvršiti od 00-24h 7 dana u nedelji za bilo koji termin u toku dana.

Zakazivanje se može izvršiti do 30 dana unapred. Rezervišite vaš prevoz na brojeve telefona ili preko E-mail ili kontakt forme na našem sajtu.

Tel: __________________

E-mail: _______________________

Cena kombi prevoz putnika do Arene:

Cenovnik u agenciji Stošić se formira na osnovu broja kilometara od željene destinacije do Beogradske Arene.

Svaka procena je besplatna i ne zahteva nikakvu obavezu.

Posebne povoljnosti daje agencijama koje organizuju kolektivna prisustva događajima.

Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini, preko računa ili svim vrstama platne kartice.

Posebne povoljnosti pružamo agencija ili pravnim licima uz dugoročni ugovor.

Uz najpovoljnije cene na tržištu želimo vam lep provod u Areni.