- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Kragujevca – Kragujevac je četvrti po veličini grad u Srbiji sa sedištem u Šumadijskom okrugu.

Ukoliko putujete do Kragujevca poslovno ili privatno agencija Stošić Vam predlaže iznajmljivanje putničkog kombi vozila sa vozačem. Možete sami organizovati put ili to prepustiti nama.

Vreme polaska na put do Kragujevca birate sami kao i vreme i mesto usputnog zadržavanja.

Usluge koje Vam stoje na raspolaganju:

Prevoz do Kragujevca i od Kragujevca udobnim kombi vozilima

Poslovno putovanje do Kragujevca na sastanke, konferencije (ukoliko su vam saradnici iz inostranstva možemo ih sačekati na aerodromu Nikola Tesla, naši vozači govore engleski jezik)

Putovanje do Kragujevca na manifestaciju (Jazz fest, Pozorišni susreti učenika gimnazije Srbije, „Joakim fest“, „Zlatna iskra“ i drugi

Izlet do Kragujevca i obilazak grada

Obilazak sela, manastira i drugih znamenitosti u okolini Kragujevca

Putovanje udobnim kombi vozilima možete organizovati iz Beograda iz bilo kog grada u Srbiji kao i van nje. Na raspolaganju Vam stoje veliki broj kombi vozila kao i auto vozila svih kategorija.

Vozni park za prevoz putnika do Kragujevca:

Naša putnička kombi vozila su novije proizvodnje, sa potrebnom opremom za duže putovanje i opremom koja se prilagođava svim uslovima puta.

Vozila poseduju klimu, prijatnog su i uvek čistog enterijera sa udobnim sedištima. Tehnička ispravnost vozilima su pod garancijom agencije.

Vozilima upravljaju vozači sa preko deset godina iskustva u prevozu putnika kombi vozilima.

Tačnost dogovorenog vremena polaska su zagarantovani od ljubaznog tima agencije Stošić.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Kragujevca:

Sve vrste putovanja do Kragujevca bilo privatne ili poslovne prirode možete rezervisati na broj telefona: __________________ ili preko E-maila _________________ kao i popunjavanjem kontakt forme na našem sajtu.

Ukoliko rezervišete putovanje elektronskim putem u najkraćem mogućem roku ljubazno osoblje agencije Stošić će Vam potvrditi rezervaciju.

Rezervaciju možete izvršiti do 30 dana unapred.

Radno vreme agencije je 00-24, 7dana u nedelji, 365 dana u godini.

Cena kombi prevoz putnika do Kragujevca:

Zbog svog širokog spektra usluga i činjenice da organizujemo prevoz do Kragujevca agencija određuje cenu na osnovu vašeg upita.

Cene zavise od mesta sa koga želite da započnete putovanje ka Kragujevcu, broja vozila koje iznajmljujete kao i broja dana za koje iznajmljujete putničko kombi vozilo.

Posebne povoljnosti imaju organizatori, turističke agencije, pravna lica kao i naši verni klijenti.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Agencija Stošić Vam želi pratan boravak u Kragujevcu i srećan put!