- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Rima – Rim je glavni grad Italije ujedno i najveći grad u Italiji. Turisti u Rimu uvek zatraže dan više zbog svog bogatog sadržaja koji jednostavno obuzima.

U agenciji možete samostalno organizovati sledeće usluge:

Prevoz kombi vozilima do i od Rima

Turiskička poseta Rima sa razgledanjem grada (broj dana po želji)

Odlazak u Rima na koncert, manifestaciju, poslovni sastanak, konferencije…

Obilazak Rima sa obilasnom drugih mesta kao što su Vatikan, Pompeja, Napulj…

Napomena: Sva vrsta putovanja do Rima možete putovati sami, sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Kapacitet naših kombi vozila je osam putnika, za manji broj putnika možete zatražiti auto prevoz za veći broj putnika moguće je iznajmiti veći broj kombi vozila.

Vozila se takođe mogu iznajmiti na više dana.

Agencija dugi niz godina samostalno ili sa turističkim agencija organizuje putovanja u Rim. Sama činjenica da toliko postojimo i opstajemo na tržištu jake konkurencije govori o našem kvalitetu u radu. Pored ljubaznog osoblja, kvalitetnih vozila, povoljne cene su naša velika prednost.

Vozni park za prevoz putnika do Rima:

Raznovrsnog našeg voznog parka omogućava laku i ekonomično obavljanje prevoza putnika do Rima.

Kombi vozila su novije generacije, kapaciteta 8 sedišta plus vozač, prijatnog enterijera, udobnih sedišta, klimatizovana, potpuno tehnički ispravna.

Na putovanju do Rima društvo će Vam praviti ljubazni vozači sa preko deset godina iskustva u prevozu putničkim kombi vozilima. Preciznost u vremenu polaska na putovanje garentuje agencija __________.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Rima:

U bilo kom trenutku možete pozvati agenciju na broj telefona _______________, svaka konslutacija je besplatna i ne obavezuje na rezervaciju vozila.

Rezervaciju pored poziva na telefon možete obaviti i preko kontakt forme na našem sajtu kao i preko E-maila______________. U najkraćem roku ljubazan tim agencije Stošić će Vam potvrditi rezervaciju.

Rezervacija se može izvršiti do 30dana u napred.

Radno vreme agencije je od 00 do 24h, 7dana u nedelji.

Cena kombi prevoz putnika do Rima:

Cene za uslugu prevoza putnika do Rima se formira u zavisnosti od broja kilometara, broja vozila kao i broja dana za koje se putovanje organizuje. Tačnu cenu možete zatražiti u našoj agenciji.

Posebne povoljnosti dajemo našim vernim korisnicima, turističkim organizacijama, pravnim licima i organizatorima.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.