- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika do Trsta – Trst je grad i luka u Italiji u blizini granice sa Slovenijom i Hrvatskom na obali Jadrana. Oduvek se odlazilo u Trst po najbolju garderobu i po pravi italijanski espresso.

Danas u okolini Trsta i Venecije postoje eksluzivno opremljeni tržni centri sa garderobom svetskih poznatih marki sa sniženjima tokom cele godina.

Jedan od najpoznatijih mesta je Palmanova Outlet Village koji prestavlja gradić sa preko 90 prodajnih mesta poznatih italijanskih i evropskih brendova. Popusti su uvek prisutni i kreću se od 30% pa sve do 70% pri kraju sezone.

Putovanje do Trsta agencija Stošić organizuje za Vas i vaše prijatelje u bilo koje doba godine. Vreme za vaš shoping odlučujete sami, ne morati žuriti zbog vremena polaska vašeg autobusa. Usputne pauze kao i zadržavanja takođe kreirate sami.

Pored shopinga u Trstu moguće je organizovati i razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona, obilazak Venecije i drugih gradova u Italiji.

Vozni park za prevoz putnika do Trsta:

Sva vozila koja se koriste za prevoz putnika do Trsta su novije generacije, kllimatizovana, 100% tehnički ispravna, čistog i prijatnog enterijera.

Broj putnika po jednom putiničkom kombi vozilu je osam plus vozač.

Vozači u agenciji Stošić poseduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju putničkim kombi vozilima, govore engleski jezik, poštuju vaše vreme. Agencija vam garantuje tačno vreme polaska na put.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Trsta:

Rezervacija putovanja do Trsta možete izvršiti na broj telefona _________________ ili elektronskim putem preko kontakt forme na sajtu ili slanjem E-maila ______________.

Nakon rezervacije elektronskim putem u najkraćem mogućem roku ljubazno osoblje agencije Stošić će vam potvrditi rezervaciju.

Rezervaciju možete izvršiti do 30dana ranije u bilo koje doba 7 dana u nedelji.

Prilikom rezervacije ukoliko planirate veću količinu prtljaga molim da napomenete i zatražite prikolicu kapaciteta do 400kg.

Cena kombi prevoz putnika do Trsta:

Agencija organizuje prevoz do Trsta iz Beograda i svih gradova u Srbiji i iz inostranstva.

Cena za ovakvu vrstu usluge zavisi od udaljenosti vašeg grada do Trsta, broja kombi vozila koja se iznajmljuju kao i broja dana za koje se vozilo iznajmljuje.

Posebne povoljnosti mogu ostvariti naši verni korisnici, turističke agencije, pravna lica, organizatori…

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Agencija Stošić Vam želi lep boravak u Trstu i srećan put!