- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske i predstavlja njen glavni poslovni centar kao i centar kulture i dešavanja. Za sve vrste putovanja do i od Zagreba agencija Stošić Vam preporučuje svoju profesionalnu uslugu prevoza putničkim kombi vozilima.

Naša agencija organizuje privatna i poslovna putovanja na sajmove, konferencije, manifestacije, koncerte, festivale i ostala dešvanja u Zagrebu. Ne prepustite i udobno se prevozite na festivale kao što su Animafest, svetski festival animiranog filma, pozorišni festival Eurokaz, Festival savremenog plesa…

Agencija Stošić tokom dugog niza uspešnog poslovanja u polju prevoza putnika do Zagreba organizovala je mnogobrojne izlete, turističke posete Zagreba, samostalno kao i sa velikim brojem turističkih agencija.

Vozni park za prevoz putnika do Zagreba:

Vozni park agencije Stošić čine putnička kombi vozila novije generacije, tehnički 100% ispravna, klimatizovana sa udobnim sedištima. Poseban akcenat u našoj agencije se daje na higijenu vozila.

Kombi vozila su kapaciteta osam sedišta plus vozač. Zavisno od broja putnika možete iznajmiti veći broj vozila. Ukoliko vaše putovanje traje više od jedan dan, moguće je rezervisati vozila na više dana.

Visoku profesionalnu uslugu naše agencije upotpunjuju profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvu u prevozu putnika kombi vozilima. Uvek ljubazni vozači poštovaće vaše vreme i uvek vaše putovanje započeti u dogovoreno vreme.

Rezervacija kombi prevoza putinika do Zagreba (Hrvatska)

Rezervaciju putovanja sa putničkim kombi vozilom možete rezervisati na broj telefona

Tel.________________

Druga mogućnosti rezervacije je preko konatakt forme na sajtu ili putem E-mail na osnovu koga će Vas ljubazno osoblje u najkrećem roku obavestiti o detaljima puta i potvrditi vašu rezervaciju.

E-mail:_______________________

Rezervaciju je moguće izvršiti 30 dana unapred.

Radno vreme agencije je 00-24h. Početak putovanja možete rezervisati u bilo koje doba dana ili noći, bilo kog dana u godini.

Prilikom rezervacije molim da napomenete ukoliko imate potrebu za dodatnim mestom za prtljag (Prikolica kapaciteta do 400kg)

Cene prevoza putnika do Zagreba kombi vozilima.

Agencija Stošić vrši prevoz putnika kombi vozilima iz svih gradova u Srbiji, kao i većih gradova u inostranstvu, zavisnosti od broja kilometara od vaše početne tačke putovanja do Zagreba vrši se i formiranje cene.

U našoj agenciji možete se besplatno informisati o cenama usluge koja Vam je potrebna.

Posebne povoljnosti dajemo pravnim licima, organizacijama kao i turističkim agencijama.

Povoljnosti takođe mogu ostvariti vaši verni klijenti.

Plaćanje je moguće u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica. Agencija Stošić Vam garantuje sigurnost u ugovorenom poslu kao i najpovoljnije cene na tržištu.

Ugodan boravak u Zagrebu i prijatno putovanje želi Vam agencija