- VAŽNO OBAVEŠTENJE -

Agencija Stošić vrši uslugu: kombi prevoz putnika –  Srbija – Agencija Stošić je specijalizovana za kombi prevoz putnika po Srbiji, bilo da vam treba kombi prevoz putnika turistički ili u poslovnom smislu.

Naša agencija je lider u kombi prevozu putnika jer imamo najveći broj prevoza putnika upravo po Srbiji.

Posedujemo uspešnu saradnju i sklopljene ugovore za kombi prevoz putnika po Srbiji sa mnogobrojnim turističkim agencijama.

Uglavnom su turističke prirode i sastoje se od obilazaka manastira, planina, etno sela, pećina… Možete preko naše agencije Stošić organizovati odlazak na rafting Tarom, skijanje na Kopaoniku, odlazak u mnogobrojne Banje Srbije.

U poslovnom svetu takodje smo lideru u našoj branši tj. već dugi niz godina saradjujemo sa stranim kompanijama prevozom njihovih zaposlenih na kongrese, seminare, sajmove po Srbiji. Imamo cilj koji procentualno raste iz godine u godinu a to je što veći broj zadovoljanih klijenata.

Uslugu prevoza u Srbiji prilagođavamo vašim zahtevima od vrmena polaska sa određene lokacije, željenih pauza sve do vremena dolaska na željenu destinaciju.

Ukoliko nemate vremena za organizaciju puta propustite nama kompletnu organizaciju, nakon našeg dugogodišnjeg iskustva vaše putovanje će biti najbolje moguće organizovano.

Vozni park za prevoz putnika u Srbiji:

Naš vozni park se sastoji od kombi i putničkih vozila modernog izgleda, novije generacije tehnički ispravna jer nam je sigurnost na prvom mestu.

Svaki putnički kombi ima osam mesta poseduje klima uredjaj, udobna sedišta, cd-stereo, navigaciju, opciono i mini-bar. Tako da putovati takvim kombi prevozom po Srbiji predstavlja pravo uživanje. Opciono imamo i prikolicu za vaš prtljag nosivosti do 400kg.

Rezervacija kombi prevoza putinika u Srbiji:

Rezervacuju možete izvršiti na naše brojeve telefona_________________ , svaka procena i konstulatacija sa našom agencijom je besplatna.

Radno vreme agencije je 00-24h/7 dana u nedelji i praznicima. Kod nas možete zakazati vašu vožnju i do 30 dana unapred.

Možete nam prepustiti kompetnu organizaciju kombi prevoza  putnika po Srbiji sa bilo koje adrese do željene destinacije. Rezervaciju kombi vozila možete izvršiti za jedan dan ili više dana po vašim potrebama.

Cena kombi prevoz putnika Srbija:

Cena kombi prevoza putnika po Srbiji isključivo zavisi od broja predjenih  kilometara kao i vremena za koje se vozila iznajmljuju.

Posebne povoljnosti imamo za turističke agencije, kao i pravna lica, za dugoročne ugovore o prevozu putnika kombi vozilima.

Više informacija o cenovniku kombi prevoz putnika možete dobiti na našim brojevima telefona:______________, preko naše E-mail adrese ili preko kontakt forme na sajtu.